PEWAG – Lanci za radne mašine

Lanci za radne mašine obuhvataju lance za snijeg, zaštitu guma i šumske traktore.

Pewag nudi pravi proizvod za širok spektar automobilskih guma i veličina guma. Radost inovacije dovela je do toga da pewag razvije i proizvede lance koji garantuju maksimalnu sigurnost i udobnost u svim vremenskim uslovima, osiguravajući tako bezbedno putovanje za vas. Bolje prianjanje na snijegu i ledu povećava trakciju i skraćuje put kočenja.

Lanci od Pewaga ne mogu se koristiti samo u zimskim uslovima. Lanci za vuču se takođe koriste u blatu, kamenju i pesku: čak i na neravnom terenu, vojni i spasilački timovi se oslanjaju na dokazani kvalitet Pewag lanaca za sneg.

Naši lanci su u skladu sa ONORM V 5117 i, u zavisnosti od debljine karika, pogodni su i za male i uske lukove točkova, kao i za aluminijumske felne. Vozila sa malim razmakom između točka i automobila zahtjevaju lance za snijeg sa finim karikama od 7 ili 9 mm, koje pewag takođe nudi.

U našem konfiguratoru lanca za snijeg naći ćete pravi model za vaše gume na automobilima, kamionima, traktorima, traktorima za travnjak i mnogim drugim aplikacijama. Odgovarajuće rezervne delove možete pronaći u našoj sekciji rezervnih dijelova.