O nama

IMG_1263
IMG_1261
IMG_20230818_085133

Vaš pouzdan poslovni partner

HIDRAULIKA FLEX

Privredno društvo “Hidraulika-Flex” d.o.o. osnovano je 2004. godine sa sjedištem u Laktašima. Društvo se bavi proizvodnjom metalnih proizvoda za domaće i inostrano tržište, proizvodnjom i prodajom hidrauličnih i industrijskih crijeva sa spojnicama, kao i opreme za nošenje tereta.

Maksimalnim zalaganjem rukovodstva i zaposlenih, stalnim ulaganjem u nove ideje, planove, sertifikate, proizvode i usluge “Hidraulika-Flex” postaje jedan od lidera u proizvodnji i distribuciji roba i usluga iz svog asortimana, koga čine 4 grupe proizvoda:

  • CNC struganje i glodanje;
  • Hidraulična, industrijska crijeva i oprema
  • Oprema za nošenje tereta
  • Zaštitni lanci

U svim svojim poslovnim procesima “Hidraulika-Flex”, posebnu pažnju poklanja aspektima standardizovanog poslovanja kao i zaštiti životne sredine i pripada grupi društveno odgovornih kompanija, što potvrđuje sertifikacija po standardima ISO 9001 i ISO 14001.

Danas se sa sigurnošću može reći da “Hidraulika-Flex” d.o.o. spada u grupu kompanija koja svojim uspješnim poslovanjem doprinose razvoju privrede u našem okruženju.

ISO STANDARDI

Upoznajte naše brendove

KVALITET STVARA POVjERENJE

Opredelili smo se za saradnju sa predstižnim svjetskim proizvođačima lanaca i komponenti kako bi tržištu ponudili sigurnost i obezbedili povjerenje. Inovativni proizvodi i riješenja u vrhunskom kvalitetu su jedini način da stvorimo dugoročnu saradnju sa našim partnerima. 

Milan Bodroža

Direktor

Sa ponosom zastupamo sljedeće brendove: